Tervetuloa lukemaan Featherin suvun neljättä osaa!

Nyt lukijoilla olisi tärkeä tehtävä tämän lc:n jatkumisen suhteen. En tiedä monta tätä seuraa, joten olisi kiva, jos jättäisitte pienen kommentin, että luette tätä. Ei oikein huvita kirjoittaa nettiin, jos kukaan ei tätä tosissaan lue.. Mutta nyt osan pariin : ) Tällä kertaa hieman isommat kuvat!

Kuten Mika oli synttäreillään toivonut, lähti tämä etsimään itselleen tyttöystävää. En oikein ota selvää onko pojan ilme nyt miettivä vai enemmänkin flirttaileva : D ehkä kumpaakin.. Kauniita nuorukaisnaisia ei kylläkään paljoa löytynyt puistosta.

Joten Mika otti taksin ja lähti paikalliselle kirjastolle. Kirjastossa oli paljon naisia, jotka kiinnostuivat herrastamme kovasti. Kukaan näistä vilkuttelevista ja flirttailevista naisista ei kumminkaan saanut Mikaa kiinnostumaan.

Viimeisenä Mika yritti vielä baaria. Nälkä jo kurni vatsanpohjassa, joten tämä olisi viimeinen mesta tältä päivältä. Sama vilkuttelija nainen edellisestä kuvasta oli myös paikalla. :) Kaikki katsovat Mikaa hieman kummaksuen, poika taitaa olla vielä liian nuori tuollaisiin paikkoihin.

Mika oli kuullut ystäviensä puhuvan ihan innoissaan jostakin kuumasta siivoojattaresta. Mika päättikin tilata siivouspalvelun taloon (vanhemmat täysin tietämättömiä tästä), ja tilasi samalla pizzan tyydyttämään nälkäänsä. Siivooja saapui ja Mikan harmiksi tämä oli mies. "Kuka sinä olet!" Hän räyhäsi. "Siivooja. Ettekö itse tilanneet siivouspalvelua?" Mies oli hieman hämillään. "Lähettäkää tänne joku naissiivooja!" Mika jatkoi räyhäämistään.

Samalla myös pizzakuski saapui. Juuri sopivasti kuuntelemaan siivoajan ja Mikan riitelyä.

Mikaa alkoi ottamaan päähän. Kuinka vaikeaa oli tästä kaupungista löytää joku nainen. Onneksi tuo lämmin vastapaistettu pizza piristämässä mieltä.

Tässä kaikessa hätäkässä unohdin kokonaan Maken synttärit, joten ne vietettiin ilman kakkutarjoilua. Anteeksi Make : <

Komea teini Makesta tuli :)

Mika alkoi olla aika turhautunut naisetsintöjen kanssa, joten turvautui deittipalveluun. Siellä hän tapasikin vampyyrin, jonka kanssa sitten chattaili monta tuntia.. Etkai ole tosissasi...?

(Anteeksi, tämä kuva oli unohtunut, joten se on nyt pienempi kuin muut) Minuakin alkoi turhauttamaan, kun komeita miekkosia oli joka nurkassa, kun pitäisi löytää kahdelle nuorelle miehelle kauniit naiset.. Ehkä tästä tulisi hyvä puoliso Mikaelalle, kun hän kasvaisi? ;)

Tai... ehkä ei sittenkään. Posteljooni oli selvästi miehiin päin. Varo vain Ace, suosittelen pukemaan paidan päälle o.ö

Seuraavana päivänä sitten saapui se Mikan vaatima naissiivooja, mutta Mika istui koulun penkillä. Angel ihmetteli, etä mistä tämä siivooja oikein oli tupsahtanut tämän taloon, ja päätti kysäistä asiaa. Siivooja kertoi, että joku nuori poika oli tilannut siivouspalvelun ja vaatinut naissiivoojaa. Angelia tajusi heti kenestä on kyse ja häntä alkoi naurattamaan pojan yritykset, mutta ei kumminkaan perunut palvelua.

Ace on saanut niin monta ylennystä, että on päässyt jo puoliväliin uraansa. Vielä loput puolet vaivalla rutistaen, niin Ace pääsisi uran huipulle ja saisi siinä samalla elämänhaaveensa toteutettua. Ihmettelen vain, miksi miehellä on noin surullinen ilme, vaikka sai ylennyksen..

Siivoojatar oli vielä paikalla, kun Mika tuli koulusta. Poika oli onnessaan, kun näki siivoojattaren. Heti keskustelemaan vaikka mistä. Marieksi esittäytynyt siivoojatar vaikutti aidosti kiinnostuneelta pojan jutuista.

"Sä oot tosi kaunis" Mika sanoi, eikä ajatellut sen kummempia. Siivoojan ilme oli aika hulvaton : D Varmaan ihmettelee, mitä tuollainen pikkupoika hänelle alkaa flirttailemaan. Ihana lemupilvi :P

Kun Mika tajusi mitä oli sanonut, hän juoksi nolostuneena huoneseensa, eikä tullut ulos, vasta kun siivoojan lähdettyä.

Acen surullisuuteenkin tuli pian vastaus. Hän suri ensimmäisen ikinä istuttamansa omenapuun kuolemaa. Voi Ace..

Mika soitti siivouspalveluun ja pyysi saada puhua Marien kanssa. Tällä kertaa hän keskittyisi vähän enemmän, mitä sanoisi. He jutustelivat mukavan aikaa puhelimessa, ja Mika tajusi, että oli aidosti tainnut ihastua tuohon naiseen. Kuka olisi uskonut, että koulukavereiden tyhmät juorut olisivat auttaneet häntä löytämään itselleen jonkun, josta kiinnostua.

Aika turha kuva tarinan kannalta, halusin vain näyttää, miltä Marien hiukset näyttävät siivoojamyssyn alla. (Näkyy puhekuplassa.)

Siivoojatar tuli joka päivä siivoamaan Featherien kämpän. Hän tykkäsi kuunnella Angelin soittamista. Nainen oli kehittynyt kitaransoitossa todella taitavaksi.

Marie tuntui viihtyvän Featherien perheen kanssa. Hän pystyi olemaan rennosti. Tässä hän syö Angelin tekemiä voileipiä.

Sen jälkeen hän otti kaapista jonkun hammasharjan ja alkoi pesemään hampaitaan o.ö. En usko, että Mika pistäisi pahakseen, vaikka hammasharja olisikin hänen : D muut tuskin riemastuisivat.

Tasapuolisuuden nimissä myöskään Mikaelalle ei pidetty kakulla varustettuja synttärijuhlia. Ainoastaan perijä sai kakkukestit. Kyllä, olen valinnut virallisesti Mikan perijäksi. Tässä kohtaa se onkin mainio ilmoittaa :D

Mikaelasta tuli toodellla kaunis 8) En kumminkaan kadu perijävalintaani, sillä Mikalla on myös erittäin hyvät kasvonpiirteet, ja sorrun melkein aina valitsemaan perijäksi naisen (itseasiassa tämä on eka kerta, kun valitsen miehen), joten voin olla vain ylpeä tästäkin saavutuksesta :)

Mitäs tämä on! Yllättäen tontille saapui aivan tuntematon siivoojatar nimeltään Jonna. Tästä ei Mika ilahtuisi.

Pitkä tuijotus. Mika oli ehtinyt tulla koulusta ennen kuin siivooja lähti. "Mitää ***** kuka tää oikee on!? Mis Marie..?" Mika kirosi mielessään.

Voi ei.. Katsokaa Mikan masentunutta ilmettä. Jostain syystä taas Mikaela näytti olevan mielissään tästä siivoojanvaihdosta.

Ace kasvatti kuolleen esikois omenapuunsa tilalle uuden omenapuun. Tämä omenapuu sai kunnian kasvaa esikoispuun tuottamista hedelmistä. (Ihmettelen, miksi pitää istuttaa hedelmä, eikä siemen..?)

Takapihalle ilmestynyt lampi innosti Acea kalastamaan. Tämä tarvitsisi kalastustaitoa myös edetäkseen urallaan.

Mika soitti siivouspalvelun kautta Marielle ja kysyi tältä, että missä tämä oli ollut. "Onhan minullakin oltava vapaata joskus." Marie naurahti puhelimeen. "N-niin tietenkin." Mika tunsi itsensä urpoksi. "Ei siis mitenkään et olisin ollu huolissani tai mul olis ollu ikävä" Hän sanoi nopeasti, ja ymmärsi taas möläyttäneensä jotain tyhmää. Poika löi luurin korvaan ja kiroili taas mielessään kaikkia kauniita sanoja :)

Samaan aikaan pihalle oli kerääntynyt kalastuspoppoo. Nyt syötäisiin tässä perheessä kalaa varmaan seuraava kuukausi.

Mikaela oli alkanut iltaisin puhumaan puhelimessa jonkun miekkosen kanssa. Ja kyseessä oli se miessiivooja, jonka Mika hääsi tämän ekana työpäivänään. (ylempänä) Ovatko kaikki nyt ihastuneita siivoojiin? Minusta kun tuntuu, että myös Make oli iskenyt silmänsä siivoojaan, nimittäin Jonnaan.

Marien vapaa loppui ja hän löntysteli jostakin syystä erittäin huonotuulisena Featherien pihalle. Hän alkoi haukkumaan Angelin soittoa, vaikka oli aikaisemmin tykännyt siitä kovasti :s

Ace otti viikon vapaaksi töistä hoitaakseen rakasta puutarhaansa. Tämä myös siksi, että puutarhanhoitoa tarvittiin uralla etenemiseen, eikä Ace ehtisi kohottaa puutarhanhoitokokemustaan, jos hän joutuisi samalla käydä töissä.

Tätä Mika oli odottanut kauan, synttärit. Hän on myös kehittynyt henkisesti, sillä tällä kertaa hän toivoi, että saisi Marien omakseen, lukuisten vaimojen sijaan. Hienoa!

Mika pysyi komistuksena. :) Miksi Mikaela on noin vihainen..?

Kun Marie saapui taas töihin hän yllättyi nähdessään komean kasvaneen Mikan. Mikakin huomasi, että naisen katse oli muuttunut, katse oli jopa hieman flirttaileva. "Mahtavaa! Ehkä nyt minullakin olisi mahdollisuus!" Mika hihkui ajatuksissaan.

Flirttiä kehiin. Kumpikaan ei saanut katsettaan irti toisesta. Huomaamattaan he koko ajan hipuivat lähemmäksi toisiian. Pian he olisivat jo toisissaan kiinni.

Aika kului liiankin nopeasti ja Marien täytyi lähteä. Mika halasi naista tiukasti, eikä tämä pistänyt pahakseen. Halaus kesti vähän liiankin pitkään. : D kehittyisikö tästä romanssi?

Mikan olisi hankittava työpaikka. Ei hän voisi jättää vanhemmilleen sitä taakkaa, että nämä joutuisivat elättämään pojan menoja, vaikka tämä on jo aikuinen mies.

Maken oli aika astua aikuiselämään. Tämä oli erittäin helpottunut, että Mika valittiin perijäksi, sillä perijänä oleminen tuntuisi liian suurelta taakalta.

Heti syntymäpäiväjuhlien jälkeen Make lähti omille teilleen. Hän ostaisi kerrostaloyksiön ja keräisi rohkeutta, että uskaltaisi veljensä tavoin soittaa Jonna-siivoojattarelle. Onnea matkaan! (Make on luonteenpiirteeltään ujo.)

Mika alkoi flirttailemaan Marien kanssa, heti kun tämä saapui. Helliä sanoja, tulisia katseita. Romanttista!

Kummatkin oli umpirakastuineita. Mika keräsi rohkeuden ja antoi kunnon suudelman Marielle. Nainen yllättyi hieman, mutta oli onnessaan. Mika sai kokea ensisuudelman taian. Kiinnostaisi vielä tietää, oliko tämä myös Marielle ensimmäinen suudelma.

Mika antoi naiselle lahjaksi upean sormuksen, merkiksi sitoutumisesta. He olivat virallisesti kihloissa.

Synttärin ilo jatkui. Nyt olisi taas aika Mikaelan, Acen ja Angelin kasvaa.

Mikaelasta tuli oikea kaunokainen. Toivottakaamme hänelle onnellista elämää Miessiivoojansa kanssa ;) "Tulen käymään usein. Muutan tuohon ihan viereen" Mikaela halasi vielä vanhempiaan ja lähti kohti itsenäistä elämää.

Ace ja Angel olivat suloinen vanhuspari. He olivat ylpeitä lapsistaan. Vielä kun niitä lapsenlapsia saisi tähän taloon, Angel olisi aivan onnessaan.

Marien yökylävierailu päättyi huonoon oloon ja oksenteluun. Naisella oli epäilyksensä tähän ja lähti samantien kotia päin ottamaan selvää asiasta.

Viikot kuluivat, eikä Mariesta kuulunut mitään. Marien tilalla taloa siivoomassa kävi nuori miekkonen. Aluksi Mika ajatteli, että Marie olisi taas vapaalla, mutta kun hänestä ei kuulunut pitkään aikaan, alkoi tämä huolestua toden teolla.

 

Mihin Marie on kadonnut? Kaikki seuraavassa osassa. Nyt rakkaat lukijat kommenttia. Haluaisin kovasti jatkaa tämän kirjoittamista ja jakaa näin iloa lukijoille, joita toivottavasti on enemmänkin kuin vain yksi, joten, kommenttia!