Tervetuloa lukemaan Feathetin suvun kolmatta osaa! Kuten otsikkokin kertoo, tämä jakso on enimmäkseen lapsien kasvua. Voisi sanoa osaa tylsäksikin, ei paljoa mitään tapahdu, mutta lukuiloa : )

Mika ja Make veivät Angelin kaiken ajan. Raukalla ei ollut aikaa tyydyttää omia tarpeitaan. Asiat olivat vielä helppoja yhden lapsosen kanssa. Tämä ei kumminkaan masentanut, sillä tästähän Angel oli haaveillut, omasta perheestä.

Kolmas vauva tulossa. Tämä pisti jopa Angelin hieman pelkäämään. Kolme pientä lasta, eikä mitkään hirvittävän isot tulot. Pakko tästä on hengissä selvitä!

Angel lähti kauppaan uudet talvitossut jalassa : ) Matkalla hän myös tapasi vampyyrin, joka pisti talvitossuihin hieman vauhtia.

Kaupasta lähti mukaan vesimeloni?? Angel oli lukenut vanhoja myyttejä, ja saanut tietää, että syömällä vesimelonia saisi toivomaansa sukupuolta olevan lapsen. Angel halusi taloon toisen tytön pitämään miehiä aisoissa.

Herramme lupasi huolehtia lapsista, että Angel saisi välillä nukuttua ihan kunnolla.  Kamalaa parkumista kuului ja Angel päätti tarkistaa mitä oli meneillä. Mies seisoskeli tekemättä mitään. Make huusi nälkäänsä ja Mika oli nukahtanut lattialle kun ilkeä isukki ei ollut nostanut kehtoon nukkumaan :'<

Tästähän Angel ei ilostunut. "Etkö sinä pölkky osaa edes hoitaa lapsia kunnolla!!" Nainen räyhäsi, mutta mies ei reagoinut tähän mitenkään.

 Kiireisen arjen ansiosta aika kului kuin siivillä ja pian kolmas vauveli ilmoitti, että tahtoo päästä maailmaan, tähän onnelliseen ja vähän hassuun perheeseen.

Onko tämä vesimelonilegendan ansiota? Angel kantoi hymyillen Mikaela nimistä tyttöään ulos sairaalasta pitkän synnytyksen jälkeen. Vihdoinkin sukuun saatiin toinen nainen!

Mikaela joutui tilanpuutteen ja myös rahanpuutteen takia poikien huoneeseen. Hän sai omat pienet rattaat, jotka mahtuivat juuri ja juuri pieneeseen huoneeseen.

Maken oli aika kasvaa taaperoksi.

Makesta tuli suloinen. Ihmettelen vähän vain tuota kellertävää hiustenväriä. Selvästi kellertävämpi kuin äidillään tai isoveljellään. (Kunpa saisin pian taaperoille ladattuja hiuksia enemmän, niin ei tarvitsisi käyttää samoja..Jos te lukijat tiedätte hyviä sivuja kertokaa ihmeessä :D)

Huutoa ja huutoa! Kaikki kolme lasta huutavat kilpaa ja vanhemmat ravaavat vähän väliä huoneessa. Mikaela oli saada kunnon kohtauksen antiikkisissa rattaissaan, kun kukaan ei tullut vaihtamaan likaisia vaippoja.

Lopulta Angel ei enää kestänyt jatkuvaa huutamista. Hän kaipasi vähän tuuletusta, joten soitti lapsenvahdin ja lähti teatterin eteen soittamaan kitaraansa. Soitosta hän saikin mukavan summan kasaan.

Tässä tulee lapsenvahtinne, varokaa lapset! Todella iloisen näköinen tämä herramme.

Acella oli salaisia bisneksiä kaupungintalolla. Pomo ainakin oli iloinen, kun Ace oli saanut suoritettua tämän salaisen hurjan tehtävän, eli kävi viemässä lomakkeen kaupungintalon postiluukkuun...

Ihanaa! Rakas Mikamme kasvaa lapseksi. Hän olisi tarpeeksi vanha huolehtimaan omista tarpeistaan itse. Se helpottaisi kaikkien elämää tässä perheessä ja vanhemmilla jäisi enemmän aikaa myös työelämälle.

Kyllä! Mika on syötävän söpö mielestäni. Vaihtaisi vielä paidan päälle...

Yritä nyt nukkua kun sisarukset huutavat, ovea paiskotaan ja valoja rämpätään vähän väliä. Pakko saada tähän taloon lisää huoneita.

Acella ja Angelilla on todellakin paljon yhteistä. Nimen ensimmäisen kirjaimen ja sekopäisyyden lisäksi he jakavat saman syntymäpäivän.

Samana päivänä on myös Mikaelan synttärit. Tässä kuvassa suloinen Mikaela, Ace ja Acen iiiihana letti, jota en ehtinyt vaihtaa vanhemenisen jälkeen :P

Äiti ja tytär. Todella suloista :) Acen ja Angelin kaikista lapsista tuli kauniita. Perijän valinta taitaa olla ongelmallista.

Mikan eka koulupäivä meni hyvin. Poika oli saanut paljon ystäviä. Hän tekee ahkerasti läksyjään, sillä opettaja oli luvannut tälle rahapalkinnon, jos Mika pääsisi huippuoppilaiden listalle. Hyvä kannustus opiskeluun : )

Myös Mikaelalle täytyy opettaa perustaidot. Tyttö oppi ne yllättävän nopeasti.

Ace oli täysin naatti, mutta Angel saisi taas raivokohtauksen jos Ace laiminlöisi lasten hoitamista, joten pakko oli niitä tuttipulloja kiikutella. Make katsoo odottavasti. Toivoo isäänsä vaihtamaan vaippoja. Hopi hopi vain ;)

Myös Maken oli aika kasvaa lapseksi. Nyt tulisi helppo kausi, kun kummatkin pojat voisivat huolehtia itse itsestään. Kaikki huomio siirtyisi Mikaelaan. Tuleekohan tytöstä hieman hemmoteltu?

Hiusten outo keltaisuus senkuin kasvaa. Makestakin tuli komia.

Acen kasvattamasta omenpuusta oli tullut oikein iso ja komea. Nyt se olikin jo tuottanut omenoita. Herkullista varmaan syödä täysin tuoreita omalta kasvimaalta poimittuja omenoita.

Maken ensimmäinen koulupäivä ja poika vaikuttaa hieman hermostuneelta. Onneksi vieressä istuu rennosti ottava isoveli, joka auttaa varmasti veljeään ensimmäisen koulupäivän ylitse.

Monennetko synttärit tässä osassa? Mikaela kumminkin kasvaisi nyt lapseksi ja pääsisi veljiensä kanssa kouluun. Ace ja Angel saisivat keskittyä täysin työelämäänsä.

Mikaelasta tuli kaunis. Tykkään erityisesti tytön asusta. Lämpimät tossut ovat ihanat : D

Nyt kun Angel sai käyttää koko aikansa työnparissa, kehitys oli selvästi havaittavissa. Häntä jopa pyydettiin koululle esiintymään koululaisille. Mika ja Make olivat katsomassa, ja olivat ihmeissään äitinsä salaisista kyvyistä.

Poikien yöllistä kakunsyömistä. Kaikki muut ovat jo nukkumassa. Tässä Make odottaa hidasta veljeään tympääntyneenä : D

Miksi olette jättäneet siskonne istumaan yksin taakse hänen ekana koulupäivänä? Ja miksi mulkoilette kuskia noilla ilmeillä. What is going on??

Mika toi kotiin ensimmäisen kymppinsä, juuri sopivasti ennen kuin hänen pitäisi astua teini-ikään.

"Toivon, että saan ainakin 5 tyttöystävää" Mika pohti ja puhalsi kynttilät.

Poikahan vain komistuu! Tervetuloa teini-ikä.

Mika pääsi paljon aikaisemmin kuin muut, joten sai olla ihan rauhassa kotona monta tuntia. Hän käytti aikansa pelaamalla, kuten varmaan moni muukin teini poika : D

Makekin toi ensimmäisen kymppinsä kotiin. Hienoa! Miksi moinen ilme...?

Ja näihin tunnelmallisiin läksyntekokuviin päättyy tämä osa. Kyllä, tiedän, että jakso on tylsä, lyhyt ja töksähtelevä, joten näistä asioista ei tarvitse minulle erikseen valittaa, mutta jos muuta valitettavaa löytyy, otan vastaan rakentavana palutteena. Myös positiiviset palautteet ovat tervetulleita.

Minä tästä jään joululomalle, joten neljäs osa tulee vasta joulun jälkeen. Kertokaa ihmeessä mielipiteenne, kenet otan perijäksi.

Hyvää Joulua!