Tervetuloa lukemaan toista osaa. Tästä osasta tuli sopivan pitkä. Lukuiloa :)

 

Työhaastattelu meni mahtavasti! Työnantajan mielestä Angelilla oli potentiaalia tähän työhön ja tämä sai aloittaa työt samantien.

Musiikkikaupan kautta kotia ja kitaraa rämpyttelemään. Musiikkiuralla ei pärjää ilman minkäänlaisia soittotaitoja.

Seuraava päivä oli vapaata, joten Angel päätti koittaa kaikkea, mitä ei ollut vielä kokeillut. Onkiminen oli ihan hauskaa, mutta todella tylsää ja tuo nainen taka-alalla selvästi on turhautunut jostakin o.ö

Heti kun drinksubaarit aukesivat, Angel pyyhälsi paikalle upeassa asussaan. Tämä olisi maalaistytön ensimmäinen kerta baarissa.

Portsari oli todella ilkeällä tuulella ja ei meinannut päästää neitiämme sisälle. Kun Angel otti setelinipun esiin portsarin mieli muuttui. Tylsistynyt ja samalla ärsyyntynyt ilme kasvoillaan portsari nappasi setelin ja päästi Angelin sisään.

Irrottelua tanssilattialla. Kukaan muu ei kehdannut mennä Anglin kanssa tanssimaan.

Angel tilasi vahvan drinksun toivoen, että edes joku liittyisi mukaan seuraksi, mutta kukaan ei tullut..

Angel tajusi vähän myöhään, että tuo drinksubaari oli vampyyrien biletysmesta, joka selitti sen, miksi kukaan ei halunnut liittyä Angelin seuraan.. Vahva paukku taisi saada muutenkin naisen pään sekaisin.

Ace seisoskeli tunnista toiseen Angelin työpaikan etuoven edessä ja puhui puhelimessa. Mitä mies aikoo?

Nainen oli kumminkin onnensa kukkuloilla nähdessään rakkaansa odottamassa tätä. Odottikohan tämä edes Angelia vai jotain salarakasta >:O okei, en halua olla vainoharhainen :P

Mies kumminkin suostui, kun Angel pyysi tätä tulemaan käymään. Heti sisälle päästyä alkoi pusuttelu ja halistelu. Ihanat nuo haisevat vohvelit.. Eikös Angel ollutkaan siisti..?

Angel oli aivan varma, että Ace olisi se oikea. Perhekeskeisenä hän halusi jo luoda oman lämpimän perheensä, jonka kanssa juhlia yhdessä joulua ja syödä joka aamu aamupala yhdessä, joten pyysi miestä kihloihin. Voitte vain arvata mitä mies vastasi.

Tässä vähän selvennystä vastaukseen. Seuraava tovi vietettiinkin sitten petihommissa.

Angel komensi kimppakyytiä pysähtymään ja juoksi tienpieleen oksentamaan. Hän innostui todella pahasta olostaan, ei sen oksettavan tunteen takia, vaan, koska se mahtaisi merkata raskautta. Tai vatsatautia...

Okstentelu jatkui illallakin, joten Angel päätti ottaa huomisen vapaaksi töistään.

Angel silitteli onnessaan mahaansa. Kyllä! Raskaustesti kertoi, että Angel oli oikeassa, tämä oli todellakin raskaana.

Pomo kuuli asiasta, ja komensi Angelin äitiyslomalle. Siisti puoli naisesta astui vihdoinkin kehiin. Talossa piilottelevat pölypallerot ja pöydällä haisevat vohvelit saivat vihdoinkin kyytiä kun Angel kääri hihansa ja otti avukseen imurimen. (Ei tietenkään imuroinut vohveleita, vaan pölyjä : D)

Vihdoinkin Acen pitkä työpäivä oli ohitse ja tämä tuli suoraan Angelin kämpille, koska nainen oli kertonut, että olisi TODELLA tärkeää asiaa.

Raskaus tuli miehelle yllätyksenä. (Kuvitteli kai Angelin hoitavan ehkäisyn...) Yllätys oli kumminkin onneksi positiivinen ja mies silitteli hellästi Angelin jo pientä kumpua.

Angel tarvitsisi Acen apua lapsen hoitamisessa ja tukenaan raskauden aikana ja lapselle haluttiin sukunimeksi Feather, joten pari vietti pienet häät. Angel olisi kovasti toivonut upeita häitä, mutta rahat eivät riittäneet lähellekkään..

Ace sai muodonmuutoksen. Komea on : ) (Anteeksi, hieman epäselvä kuva..)

Myös talo sai muodonmuutokseen. Siihen rakennettiin kaksi uutta huonetta. Toinen vanhemmille makuuhuoneeksi, ja toinen tulevalle lapselle.

Ace tarvitsi töissään puutarhanhoidon kokemusta, joten mies päätti alkaa kasvattamaan ihan omaa kasvimaataan. Tässä hän istuttaa juhlapuvussa omenapuunsiementä.

Myös Angelilla oli tekemistä pihamaalla. Hän oli löytänyt leppäkertun ja halusi olla hieman lapsellinen ja leikkiä tämän kanssa.

Pian Angel tunsi todella kovia supistuksia, ja ymmärsi, että nyt olisi synnytyksen aika. Nainen ei voinut missään nimessä lähteä sairaalaan petaamatta ensin petiä.

Yllättävän nopean synnytyksen jälkeen Angel käveli iloisempana kuin ikinä ulos sairaalasta sylissään suloinen poika. Poika sai nimeksi Mika. Selvästikin perinyt isältään ihonvärin : 3

Mika pääsi Angelin huolella sisustamaan huoneeseen. (Neiti kylläkin sisusti huoneen vaaleanpunaiseksi ollessaan ihan varma, että vauva olisi tyttö. Värejä oli pakko muuttaa hieman poikamaisemmaksi.)

Angel hoivasi pienokaistaan välillä liiankin innokkaasti. Varmasti rakastava ja hellä äiti, mutta ei pitäisi hemmotella liikaa.

Ace on tainnut todella ihastua juhla-asuunsa. Nukkuukin puku päällään. Kasvimaalta loppui hommat, joten Ace päätti hankkia puutarhanhoidon taitoja lukemalla aiheesta kertovaa kirjaa. Puku päällä.. tietenkin..

Tuttu pahoinvointi saapui taas arkeen. Olisikohan parin iltakuherteluilla mitään virkaa tässä? Vai että ei minun valitsemani hieno lavuaari kelpaa.. selvä... -.-

Mikan synttärit saapuivat ja tässä äiti auttaa poikaa puhaltamaan kynttilän sammuksiin.

No mutta, Mikahan on oikein suloinen. Tummahko iho ja luonnonblondit hiukset, mahtavaa..?

Angel sai tietää olevansa raskaana. Oli helpottavaa saada vastaus jo pitkään kestäneeseen pahoinvointiin, ja vielä näin mainio vastaus!

Mika oppi kävelemisen salat todella nopeasti. Muidenkaan taitojen opettelu ei tuottanut ongelmia. Poika on fiksu :)

Toinen vauva alkoi ilmoittelemaan, että nyt olisi aika. (Valitan, että käytän samaa kuvaa. Hajamielisenä unohdin tietenkin ottaa kuvan.)

Toinen isänsä ihonvärin perinyt poika. Tällä kertaa synnytys oli tuskallisen pitkä. Poika nimettiin Makeksi. Angelin rakkaat pienokaiset, Mika ja Make : D

 

Tässä oli toinen osa, kommentointi on sallittua :) Seuraava osa saapuu tämän viikon sisällä, ellei mitään hurjaa tapahtu : D